aboutus

GuangDong Grasse Environmental Technology Co., Ltd

GuangDong Grasse Environmental Technology Co., Ltd GuangDong Grasse Environmental Technology Co., Ltd GuangDong Grasse Environmental Technology Co., Ltd GuangDong Grasse Environmental Technology Co., Ltd
1 2 3 4
GuangDong Grasse Environmental Technology Co., Ltd
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Grassearoma
Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 8,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

Is Milieu de Technologieco. van Guangdong Grasse, Ltd een normatieve professionele fabrikant voor Geurmachines en Geuroliën met goede reputatie,
het met inbegrip van het Onderzoek & Ontwikkeling, Productie, Verwerking, Samenwerking, Verkoop, Onderhoud.
Wij hebben comfortabele, elegante, gestandaardiseerde, menselijke productieworkshop; Strikte normen van product testende processen; Professioneel technisch personeel en Harmonische arbeidsverhoudingen tussen ondernemingen en werknemers.

Sinds gevestigd, concentreerde Grassearoma zich bij productontwerp en de ontwikkeling! Zijn unieke ontwerpen en geloofwaardige productkwaliteit wonnen het hoge lof van handelaars en consumenten.
Met vele voordelen, kunnen wij verschillende consumenten in de esthetische behoeften & in de persoonlijkheidsbehoeften & in psychologische behoeften en in praktische behoeften tevredenstellen.

China GuangDong Grasse Environmental Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

China GuangDong Grasse Environmental Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China GuangDong Grasse Environmental Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Dienst

1. De technische Opleidende Dienst

Om gebruiker te helpen uitvoerig hebben begrijpend de producten en het dagelijkse gebruik, het onderhoud en beheer, zullen wij uitvoerige, systematische opleiding voor de aan de clientzijde technicus of de exploitant verstrekken.

Deze opleiding omvat de installatie, het opdragen, de verrichting en het onderhoud. Streef ernaar om het gebruikersgebruik het te maken volgens onze opleiding en de documentatie van de systeembouw kan onafhankelijk beheer, verrichting, onderhoud zijn het gehele systeem.

2. Waarborg en Garantie

Elk deel van het materiaal zal strikte geïnspecteerd, zijn om de kwaliteit vóór pakket, en een minimum van storingspercentage ervoor te zorgen. Volg de richtlijnen „volledig de de investering en efficiency van de gebruiker beschermen, voldoe volledig aan de behoefte van gebruiker en verminder hun last.“

a). De Onderzoeken van de klantentevredenheid

Ons bedrijf zal tevredenheidsonderzoeken volgens klant terugkoppelt organiseren. Tijdens dit onderzoek, kan de gebruiker om het even welk kwaliteitsprobleem voorstellen en de adviezen, het bedrijf zullen bescheiden worden geluisterd, verslagonderzoek behandelen en maken aan klantenprobleem dan zullen opgelost worden zorgvuldig voor klanten.

B). De naverkoopdienst

De naverkoopafdeling zal in aanraking met de klant in de eerste keer, effectief met klanten over de problemen communiceren zijn. Voor algemeen mislukkingsprobleem, zal het naverkoopteam door telefoon of netwerk verre manieren op tijd oplossen. Voor onbekwaam om te verwijderen scheid foutenprobleem, zal het naverkoopteam op tijd aankomen om het probleem op te lossen.

c). De levendienst

Alhoewel roduct voorbij garantieperiode is, verlenen wij nog de betaalde dienst ter plaatse van de onderhoudsreparatie, laad slechts de basiskosten. Terwijl de gebruikers het vrije team van de onderhoudstechnicus van lijndienstinstructie, verre technische bijstand en andere diensten kunnen nog worden.

China GuangDong Grasse Environmental Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

1. Verkoopteam: 23 personeel

China GuangDong Grasse Environmental Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

2. Op de markt brengende Afdelingen: 8 personeel.

China GuangDong Grasse Environmental Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

3. Productielijnen: 65Staffs

China GuangDong Grasse Environmental Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

Contactgegevens